Lördag!

jaha då var det lördag igen.. få se vad denna kväll bjuder på?! igår kväll åkte vi in till stan, när peo kom hem, och köpte en present till lill gelics som fyller 18 år idag.. lill barnet har blivit stort! haha.. efter det vart den en väldigt sen middag.. tror kl var kring 9 innan den var klar, men sjukt gott var det.. fläskfilée med soltorkade tomater i gräddsås och pressad potatis :D

på morgon har peo åkt hem till ökx och hämtat lite grejjer som blivit kvar.. bla typ allt som ska vara i v-rummet.. soffa osv! så de var inte så lite grejjer.. när vi har lastat av de åker vi till ökx å stannar där till imorgon kväll :) då blir det födelsedags middag, sen raka spåret tbx till luleå :)


dag 5!

idag är det femte dagen vi är i luleå :) snart har det gått en vecka men de känns som om de var igår vi kom hit med stor kåp släpet lastat till absolut MAX! inte den minsta lilla pryl hade gått in där :)
har fått iordning mina kläder iaf, de är inte lite galgar man behöver, med tanke på att vi måste i princip hänga upp alla kläder.. en walking closet ;)

iad gtänkte jag att jag skulle gå å köpa mig en diskpropp så att man kan diska någon gång! samt behöver vi ett diskställ.. sen tänkte jag dränka mig i svenska uppgiften igen! gruvar  mig! :/

Gör om Gör rätt!

nu har vi flyttat till lule.. i måndags flytta vi in i våran lilla lgh på björkskatan :) tycker vi har fått hyfsat i ordning hära men v-rummet saknas.. men de ska vi nog ta hit i helgen..

nu till det tråkiga.. gick in och kolla vad jag fick på min svenska inlämning och gissa vad, jo där är det ett rött kryss!! omtenta på den.. less som f*n vart jag! Det är bara att göra om och göra rätt!

RSS 2.0