från jul till nyår...

nu börjar vi närma oss det nya året. på fredag är det nyårsafton, planerna är ännu inte riktigt klara, men de blir middag med ett gäng iaf :) kommer bli så kul, men tror de blir lite lungt för min del, mådde inte så bra efter juldagen :/ huvva

Juldag var en händelserik kväll på hotellet i ökx, de var bråk härs och tvärs.. det är synd att de ska bli så där pga några. förutom allt bråk så var det jätte kul, spec att träffa alla vänner.. mådde dock som man förtjäna dagen efter.

Julafton var trevligt som vanligt, börjde dagen med frukost i g-byn, för att sedan åka vidare till allsån till familjen och farmor :) först julmat tills man höll på spricka, sedan julklapps utdelning och efter de, när maten lagt sig, blev det efterrätt. de var ju då så klart jag som bestämt vad de skulle bli.. hehe ris ala malta. det är ett måste på jul. peo till allsån sen på kvällen, vi satt å surra ett bra tag, och sen vart de att bada bastu :) å då insåg man att klockan rusat iväg. vart tar tiden vägen?! fick iaf helt underbara julklappar! ska bla skrota min gammal mobil nu, för den har verkligen gjort sitt nu! tack alla för alla fina julklappar :)

                                                                                              


22 december 2010

sitter just nu i allsån och väntar på att tryffeln ska stelna :) jag och angelica (lillsyrran) har gjort polkagris choklad tidigare, mumma..

imorgon är planen att åka in till bränna för gå på lite affärer och sånt oxå, de med gelica. vi ska även klä granen, lite sugen är jag på att göra de ikv :) hehe sen till middag blir det skinka och tomte gröt, för att sedan åka till desso för att spela bingolotto :)

stackars gubben min får jobba ihjäl sig nu, dom har mycket att göra på jobbet nu.. han hade precis kommit hem.. saknar mitt hjärta :) puss på han   

3 dagar...

... kvar till julafton :) är nästan helt klar med julklapparn.. har endast två stycken kvar, men dom är på gång :) har varit på stan en sväng idag å handlat å så har jag hälsat på johan å vicky å sett deras fina julgran.. jätte fin var den.. vill oxå ha gran :/ nästa år då ska vi ha en gran här har jag bestämt! om de så ska vara en plast! 

åker nog mest troligt hem imorgon.. blir nog att åka buss.. jobbigt att packa ner massa grejjer men inte ska jag väl ha med mig så himla mkt.. men nog drar de ihop!

igår fick vi btw hem vårat nya databord :) otroligt mycket bättre vart den än de där fjuttiga som vi har haft.. nu ryms allt.. så om de är någon som behöver ett databord så är de bara att höra av sig.. litet och behändigt är de..

längtar till jul och nyår :)

Måndag

På fredag då är de JULAFTON :) wohoo, oj s tiden går fort.. nyss börja skolan, och nu är första terminen avklarad! dock sitter jag å skriver en inläming, men de är sista för ett tag, sen efter jul å nyår blir de tenta plugg igen.. men de tar vi då, nu ska jag har LOV :)

igår var jag ganska effektiv.. vi fick upp lite hyllor i köket och en klocka samt en tavla i sovrummet, hade jag vetat vars usb kabeln var så hade jag lagt upp lite bilder, men den är ju så klart spörlöst försvunnen.

 

Jul lov :)

äntligen är det fredag = jullov :)
ska bara göra klart lite inlämningar och skicka in, sen är jag klar.. wohoo

Det firar jag med att städa i lägenheten :) haha ska äta lunch städa klart och sedan börja göra mig klar för ikv blir det österns pärla men gänget :) gott ska de bli, längtar..

har btw gjort en tenta på morgon.. det kändes ut att gå ganska bra iaf.. svarade på allt.. om de är rätt är en annan sak.. för er som inte vet de så är de värsta snöovädret och jag trodde jag var in snöad på morgon, de var inte så långt ifrån men jag kom ut.. sen höll ja på köra fast med bilen, men jag tog mig in på en parkering med stark tvivlan på att jag inte skulle ta mig därifrån sedan.. men helt otroligt så gjorde jag de, men jag fick jobba lite på att komma där ifrån, men jag klara de själv *stolt :) haha

nu får det gärna sluta blåsa! 

Otroligt stolt!

måste bara lägga upp en bild (fotad av martina) som jag är väldigt stolit över.. hahah
Det är vad vi åstadkommit på bild lektionerna:)

It's the bling, bling Santa med sin magiska medaljong

Made by: Martina, Johanna, Frida och Jessica

Tidig morgon...

på morgon har jag stigit upp i bra tid, ingen stress alls, men än är jag inte klar :) snart ska jag börja åka mot skolan, men först frukost.. som tur är har jag bil idag, annars tror jag att jag hade varit lat och tagit bussen fast det blir en ganska stor omväg! men de är KALLT!

idag blir de som sagt skolan, bild plus grupp arbetet, som man också skulle kunna kalla bild :) haha sen blir de hem å läsa lite.. undra om man skull dra iväg på julklapps jakt sen på eftermiddan, är ändå ensamen hela kvällen idag!
 
nä nu blir det frulle + KAFFE i massor

Tisdag!

idag har jag läst och läst, men vette tusan om något fastnat i skallen, de får vi väl se på fredag!

förutom att jag har läst hela långa dagen så har jag kokat julskinkan och griljerat den, så då blev det tomtegröt, julskinka och mjuk kaka till middag :) gott som attans var det... sen kom desso och fredrik på besök :) nu blir det att läsa lite till och sedan blir det sängen för imorgon är det skola som gäller..

hoppas mitt paket kommer imorgon :):):):) längtar

nä nu ska jag springa och sätta i motorvärmarn.. brr kallt

bjuder på en bild på några i klassen, som jag snattat av Emma O :)


lucia..

... är det idag, och de firar vi med saffrans bulla, glögg, tända ljus och en film :)
tror de är första året som jag inte har varit på något lucia uppträdande, de känns väl både och :)

imorgon är planen att koka julskinka, har varit å inhandlat en idag.. tycker de är godast då man kokar den själv..
aja, slut svamlat nu blir de film :)

 Legend of the gurdians

Tråkig måndag!

jaha då var de tråk måndag igen! vi kom hem igår kväll från ökx.. varit hela långa helgen i ökx.. på fredag gjorde vi inte så mkt, men på lördag var de kalas så då var de fullt upp hela dagen, först fika vi å sen bar det av till backstugan för julmat :) mycket trevligt.. efter allt kalasande åkte jag till johanna å spela lite spel :) kom på delad första plats, de ni :D kul att träffa dom iaf..

idag har jag försökt plugga, men vet inte om det går i nå i skallen, men jag har iaf försökt.. fick höra nu att lektionen imorgon är inställd så då blir de väl mer plugg.. hur jag längtar till de är måndag igen.. då är allt färdigt å då kan man bara slappna av!

kyckling på fredag..

.. de ända jag vill ha, och de ska jag få oxå :) hehe

på morgon åkte jag in till stan och klippe av mig alla mitt fula slitna hår så nu är jag flint :) lr så int.. men jag har då klippt av mig ganska mkt hår iaf.. vart ganska nöjd faktiskt :) sen har jag varit å handlat en julklapp till lill syrran, så nu har jag bara 4 stycken kvar.. jag ligger ganska bra till, lr så gör jag noig kanske inte de :D

igår kom jag fram till något som jag alltid vetat, jag kan inte spela instrument, de fungerar inte i min lilla plutt skalle.. vi skull spela gitarr igår på skolan och innan jag hade hunnit hitta vart fingrarna skulle vara på de ena akordet så hade hon hunnit köra två till, toooo sloooow, i suck.. haha

efter skolan gick jag hem i kylan och höll på svälta ihjäl.. slängde i mig middag och gjorde mig klar och sen bar det av mot skurholmen för att fira annika.. det var väldigt trevligt och framför allt sjukt roligt.. har haft väldigt tur med klasskompisarna :) alla är så glada å trevliga..

Gomorgon!

då har man hunnit äta lite frukost, och druckit kaffe.. våran perkulator har varit lite trasig, knoppen har suttit löst, men på morgon låssna den helt men jag satte bara dit den igen å koka kaffe, sen gick jag till datorn och så hörde jag hur något föll i golvet och när jag kommer in i köket så ser jag hur det sprutar kaffe överallt :) sånt som händer.. en lite kaffe fontän så här på morgon, de är väl inte helt fel.. eller?!

nä nu ska jag göra mig klar och sen börja traska iväg mot skolan.. kallt..

Tisdag!

har bakat saffrans bulla, men de var dom torraste bullarna jag har ätit.. hade dom för länge i ugnen så dom vart lite brända oxå.. sånt som händer, hoppas att de andra jag gjorde vart bättre :D vi får besök idag, men jag vet inte om jag våga bjuda på mina bullar.. haha

har köpt mig en klänning till jul/nyår.. vet inte när jag ska ha den.. å så har jag köpt en julklapp till peo, har inte hittat något till nån annan.. det har varit extremt svårt i år..


Fredag

är det idag :) sitter å väntar på att johan och vicky ska komma å hämta mig så ska vi börja åka mot ökx... kanske de blir att gå ut på hotellet sen ikv.. har inte helt bestämt mig men mest troligt blir de så :) känns som en hel evighet sen man var på hotellet..

I väntan på.....

..... kaffe tänkte jag att jag kunde skriva några meningslösa rader :)
har lektion kl 10.15 idag. tänkte ta och vara duktig idag och gå dit. vi har bara en lektion idag. hoppas att man hamnar i någon grupp där man känner någon iaf..

på eftermiddagen tänkte jag dra mig mot ökx, och kanske stannar där till på söndag :) tänkte iaf försöka handla julklappar på söndag.. har inte köpt någon än, och jag vill slippa julruschen..

slut svammlat.. nu blir de kaffe å frukost, sen skolan..

Long time, no see!

det var ett tag sen jag skrev nu. men har inte haft varken lust lr ork!

har haft praktik i två veckor, den sluta i fredags. det var en fin förskola, personalen var trevliga och barnen jätte snälla :) jag trivdes väldigt bra dära.. jag har oxå fått svar på alla inlämningar, omtenta på salstentan, dock endast en del, två poäng för lite, och så ska jag göra om svenska hemtentan. men de ska nog gå bra.. 

fick blombud till dörren i förr går.. haha första gången. vart glad, det gjorde min dag! dock var det bara från lulebo, men ändå :) började förresten göra ett pepparkaks hus igår. som vanligt glömmer jag bort hur irriterad och less jag brukar bli, för att ingenting passar ihop! de sluta med att jag har limmat fast delarna, så nej! mitt pepparkaks hus ska man inte äta.. haha.. det är inte klart än, har fått lägga undan det ett tag så de inte ska åka i soporna. :)


RSS 2.0