Boooring!

har precis ätit resterna från igår.. de var defenitivt inte lika gott som igår..

är spy less på att sitta här, har t.o.m cyklat in till bränna i regnet för att jag har så fruktansvärt tråkigt! och boiken blir de inte så mkt läst i.. BLÄ säger jag bara..

köpte hårfärg när jag var in till bränna så förhoppningsvis så kommer angelica snart så vi kan färga håret! annars cyklar jag fan till allsån! haha

imorgon har jag planerat att städa, får se vad det blir av dom planerna.

Perspektiv...

.... på förskolans historia. Ja de är vad jag ska läsa idag! hur intressant låter inte den ut?! får ta å tejpa upp ögonen :)

men först blir de varma smörgåsar och te.. mmm mmm

Gratis buss..

.. har det varit idag! å så klart var jag ledig å behövde inte åka buss, så de hade jag ingen nytta av. nåja.. har suttit hela dagen med sista inlämningen.. äntligen är jag klar, men helt nöjd är jag inte.. jag orkar bara inte hålla på nå mer med den. Nu får det vara bra!

har sovit i lule från måndag till tisdag eftersom vi sluta kl 18.00 å sista bussen till ökx går kl 17.10.. på tisdag hade vi grupparbete så då gjorde vi klart våran film om lilla anna :) haha super bra vart den.. 

har varit på larsson idag å hälsat på johanna, anna kom oxå dit.. såg på en vinter jacka jag hade tänkt köpa men jag ångra mig, dom skulle få in mera snart..

jag måste bara informera om att jag köpte en kakburk igår när jag kom hem från luleå, de är typ bara 4 st kvar! Det är BARA jag som har ätit från den! snacka om kakmonster! jag har gett mig själv förbud att äta upp dom sista.. jag kan ju inte äta en hela burk själv på endast en dag! starkt jobbat :D

Bird is the word...
singing nana nanananaaa

har fått en låt på hjärnan som jag inte kan sluta lyssna på

Everlast- Black jesus

Lättad!

nu är det fredag igen, sjukt vad veckorna går fort! idag skulle uppgift 4 varit inne, men den har blivit uppskjuten till 29 sep ist :) woohoo.. de tror jag ALLA vart lättade över! den uppgiften har nog fått mer än en att bryta ihop.. den gav mig dessutom migrän,  uppgiften from hell!
ska försöka göra den klar idag iaf.. är på god väg men än är jag inte klar!
den här helgen ska jag ha HELG!! jag ska inte plugga nå överhuvudtaget! :)

Fredags mys..

... med massa böcker.. har tagit mig en lite pause från läsandet, ska försöka få gjort bort en uppgift idag men tror inte att jag kommer lyckas.. ska inte tillbaka till lule nå förän på tisdag så jag hinner ju plugga i flera dagar nu..

undra vad som händer å fötter ikv?! blir nog att se film å allmänt slappa.. vi vart bjuden på middag igår så det blev ingen korvstroganoff igår, men idag :) mm mmm

funderar m jag ska ta å gå till grelsbyn å hämta cykeln min som stått där flera veckor?!

Luleå, fram och åter!

hade tur idag också, så jag kan sammåka med malin :) vi ska fara på en strax.. har inte bestämt mig för om jag ska gå på studietekniken idag? om jag inte gör de så blir de nog att åka buss hem.. vi får se hur de känns, och om någon annan ska såklart..

är sjukt sugen på korvstroganoff så idag serveras det till middag :) gjorde palt igår.. dom var goda men för lite salt å det är helt omöjligt att få dom runda. dom blir typ platta för mig! nångång kanske man lär sig.

i feel like dancing!

snart bär det av mot lule. idag tar jag bil vi har bara en lektion. kl 13.00 - 14.30. är som nervös, tycker inte om att köra bil.. haha men nog går de bra :)

kom nyss hem från farmor, har varit å druckit kaffe där :) hunnit med lite grann idag känns de ut som, kanske för att jag vaknat kl 7 å var klar vaken.. de ska jag säga att de är inte varje dag jag vaknar kl 7 av mig själv, så de var inte dåligt de inte :)

Töre!

Sitter just nu i töre på Peos jobba. fick skjuts från lule hit. har dock ej så kul å jag tror jag håll på svälta ihjäl. på skolan har vi gått igenom movie maker lr vad de nu heter. vi får se vad det blir av de :) vi ska iaf göra ett grupparbete i det. kan bli kul :)

håller på kolla på lite mobiltelefoner, min börjar ha gjort sitt. har ju haft den i 3-4 år iaf :) den har hållit bra den. men nu börjar den ge upp. var lite sugen på en Sony Ericsson Vivaz och en xperia x10 mini. väntar bara på dom där pengarna som jag inte har!

Kallt!

alldeles immigt ute, måste ha varit jätte kallt inatt.. hojja, jag vill ha sommar.. nu har man iaf fått in skickat första uppgiften, duktigt värre :) kl. 11 bär det av mot luleå igen med bussen. tycker inte om att åka buss. idag börjar vi 13.00 - 16.15. åker bara till töre när jag ska hem, så åker jag resten av vägen med sötisen :) nu på söndag har vi btw varit tillsammans i 2 år :)

Remember When

sitter för tillfället i allsån och väntar på att peo ska komma och hämta mig. skolan har som sagt börjat, har påbörjat vecka 2. ännu går allt bra :) har hunnit göra klart första inlämningen och nästa fredag ska andra vara inne, så ingen rast ingen ro :) haha nä nog går de bara bra.. kanske mina böcker kommer imorgon, skulle vara super de. Nu vill jag att de ska vara november så att vi kan börja flytta, längtar! de blir mkt åka mellan nu och så..

har btw färgat mitt hår ikv, det syns inte ett dugg! misslyckad färgning..

RSS 2.0