ögonen i kors..

nu har jag läst å skrivit på datorn så länge så de känns som att jag bara ser i kors.. ska ta å laga mig middag nu.. bättre sent än aldrig :)

har varit på kalas oxå idag.. liam fyller 3 år idag så har varit å fikat lite :)

nu är det bara två veckor kvar tills vi flyttar.. känns mycket spännande och pirrigt.. vill å vill inte! hmm.. det har gått fort å snart sitter vi där i vår nya lägga :)
sjukt jobbigt att städa å packa.. tur att vi börjat...


Plugg!

ja vart ska man börja?! det är de stora frågan.. har en inlämning som ska vara inne imorgon, två hemtentor, en rapport och så en salstenta! ikv får jag böckerna som jag hade behövt förra veckan.. har hunnit fixa mig en av dom på annat sätt och så såg jag idag att två andra fanns på bibblo hära.. så ska åka över å låna dom.. förhoppningsvis så blir det att skicka tillbaka tre av fyra böcker..
ska aldrig mera beställa från adlibris!!

har börja packa ner lägenheten i lådor lite smått :) tur att vi flyttar efter tentaperioden annars hade det varit kaos i mitt huvud! det är inte länge kvar nu.. börjar känns lite nervöst nu.. men nog ska de gå bra :)

PANIK!

det är vad jag har.. har beställt böcker från adlibris som kommer nästa vecka, hade behövt dom igår! på måndag skla en uppgift vara klar som jag inte kan göra utan boken! om jag har tur, kanske jag har hittat en begangnad bok! hoppas hoppas.. håller tummarna...

ikv blir det inflyttnings/förlovnings fest i luleå.. vi ska äta på all star..  övernattning sker på hotell :) lyx! sen kommer resten av helgen bestå av plugg (om jag får bocken).

chokladbollar :D

har suttit å läst en text på datorn å de känns inte bra.. texten är jätte intressant, mne jag kan inte sitta å läsa så mkt på datorn.. mitt huvud bara värker.. kändes som att jag höll på få migrän, men nu har gubben skrivit ut de åt mig så jag kan läsa på papper :) han är så snäll..

ja, jag vart så sugen på nå gott så jag gick å gjorde chokladbollar, MEN när jag hade gjort färdigt dom å allt å skull hämta kokos å rulla dom i så var ju de så klart slut.. även pärlsockret.. typiskt..   men då har jag ju gubben som fixar allt :D han är så bäst!

gjorde tomatsoppa till middag å sjukt god vart den.. skryt skryt ;D

God morgon!!

har vaknat kl 7 idag, men har inte stigit upp för de :) har legat å funderat å så.. nu blir det frukost sen läsa ut värdegrunden och sen kl 1 blir de att fara på en förskola.. efter det ska jag börja skriva på inlämningen, så idag har jag att göra med andra ord :)

ikväll börjar DH äntligen :9 så kl 9 är det plugg stopp för mig :D då ska jag se TV!! 

..

nu har jag varit kreativ å snört ihop de vi hade i kylen å gjort en kassler lassagne :) hoppas den blir lika god som den ser ut..

jag vill börja packa NU :) mamma har fixat lite blöjkartonger :D jag vet bara inte vad man kan packa ner nu?! man vill ju inte sätta bort sånt som man använder, de är ju trots allt en månad kvar ju..

White Devil...

bloggtorka.nu :)

på en månda flyttar vi till blåsiga lule :) spännande, det är alltid kul med något nytt.. har haft lite smått panik över alla inlämningar å tentor å allt som ska göras, men idag känns allt lungt.. de känns som att jag ska klara de här :)
imorgon ska jag göra nytta å besöka en förskola så får jag bort gjort en uppgift iaf :)

ihelgen har de varit mikaelimarknad här, vi var bara en snabb sväng å gick igenom.. sen i lördags kväll åt vi tacos här några st, var lite dålig eftersom jag hade nå allergi mot något?, så de var ganska lungt för min del.. sen drog vi oss vidare till hotellet.. kul å träffa lite folk :) och nästa helg, lr nu till helgen har johan å vicky inflyttningsfest så då ska vi dit å sen blir de att sova på quality hotel :)


RSS 2.0