23 år!

ja då vart man ett år äldre! hade nästan glömt bort att jag fyller år idag! haha

igår tjuv firade vi min födelse dag pga att vi egentligen skulle ha åkt till lule idag, men de blev ändrade planer. de gick inte som planerat. men imorgon åker vi till lule igen, å då har jag bjudit de från klassen på fika :) sjukt längesen man såg dom..

idag är planen att plugga lite hälsa på farmor å sedan vet jag ej! johanna skull nog komma hälsa på i allsån :) längesedan man ett henne med :)


Mango chesscake/mousse tårta



mini cup cakes :)

Onsdag!

sjuk vad tiden går fort. nyss började vi skolan i höstas å nu är de snart påsk! vi har snart gjort bort två terminer! sjukt fort har de gått!

nåja, imorgon är de skärtorsdag, och idag tar jag mitt pick och pack och gasar till ökx me skrutti saaben, hoppas den håller ihop hela vägen ;) i ökx blir jag tom många kväll el tisadg morgon?! har inte bestämt något än. har inte heller planerat påskafton, vilken övriga år har spenderats på hotellet, men var dock inte så välldans sugen på dew i år, men de är ju där man brukar hamna så. måndag ska vi iaf tjuv fira mig, som fyller år på tisdag. så då blir de massa fika i allram å god mat! :)

var förresten på dundret i söndags. sjukt kul var de. jag, peo och desso. vårat årliga slalom äventyr :) men nästa år BLIR det något nytt ställe, och kanske några dagar iaf ;)

Fredag!

blev att åka till ökx igår direkt efter praktiken. slapp åka buss, hade tur att pappa skull till lule så jag kunde åka hem med han :) så då vart de middag i allsån.

idag blir det brännvalls med johanna :) och sen kanske det blir att åka till ötå med gelica, hon vill se på skor å så ska vi hälsa på moster. ikv vette tusan vad som händer och sker..

hoppas att det blir att åka slalom ihelgen, snart börjar de ju vara över de det. måste bara få med mig någon!


Torsdag!

idag är de sista dagen av denna vecka på praktiken, pga planering. skönt för jag är fruktansvärt trött.. funderar på om jag ska åka till ökx ikv eller imorgon bitti. de blir med buss iaf, kändes lite tungt att åka ikv, men vi får se hur de känns efter dagens slut. :)

är sjukt sugen på att åka slalom, typ NU! vill åka i helgen..


Tisdag!

längesen man skrivit nå hära! har helt enkelt inte idas :)

har börjar praktik nr 2 nu och de går ganska bra.. skillnad mot förra med så är de :) har tagit hit rosthögen så jag slipper åka buss, men snart kanske jag kan börja cykla, måste bara få lite luft i mina däck.

alla komenterar min dialekt å undrar vars jag är ifrån att dom höra att de inte är här ifrån. men själv hör man inte att man har nån spec dialekt :)


nu ska jag sluta svamla här å börja göra mig klar!

RSS 2.0