från jul till nyår...

nu börjar vi närma oss det nya året. på fredag är det nyårsafton, planerna är ännu inte riktigt klara, men de blir middag med ett gäng iaf :) kommer bli så kul, men tror de blir lite lungt för min del, mådde inte så bra efter juldagen :/ huvva

Juldag var en händelserik kväll på hotellet i ökx, de var bråk härs och tvärs.. det är synd att de ska bli så där pga några. förutom allt bråk så var det jätte kul, spec att träffa alla vänner.. mådde dock som man förtjäna dagen efter.

Julafton var trevligt som vanligt, börjde dagen med frukost i g-byn, för att sedan åka vidare till allsån till familjen och farmor :) först julmat tills man höll på spricka, sedan julklapps utdelning och efter de, när maten lagt sig, blev det efterrätt. de var ju då så klart jag som bestämt vad de skulle bli.. hehe ris ala malta. det är ett måste på jul. peo till allsån sen på kvällen, vi satt å surra ett bra tag, och sen vart de att bada bastu :) å då insåg man att klockan rusat iväg. vart tar tiden vägen?! fick iaf helt underbara julklappar! ska bla skrota min gammal mobil nu, för den har verkligen gjort sitt nu! tack alla för alla fina julklappar :)

                                                                                              


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0